Îl intervievăm pe Kylo Ren, Pisica care arată ca Adam Driver

Dacă sunteți o persoană pisică pe Internet, probabil ați auzit de Kylo Ren (sau Catlo Ren), pisica balineză care are o asemănare ciudată cuRazboiul Stelelorpersonaj, o asemănare adusă în atenția lumii de scriitorul Marci Robin pe Twitter. Nici Kylo, ​​nici Marci nu și-au dat seama că urmau să declanșeze o superstormă virală și suntem încântați să anunțăm că Kylo și-a făcut drum spre casa lui pentru totdeauna - și am obținut un interviu exclusiv pentru cititorii noștri Catster.


Catster: Vă mulțumim că ați vorbit cu noi, Kylo Ren! Trebuie să fii destul de copleșit de noua ta celebritate. Cum vă instalați la noua dvs. casă?

Kylo Ren:Acest loc este destul de dulce până acum. Vorbim despre două paturi și control total al canapelei. Adică trăiesc un adevărat stil de viață pe care îl poți mângâia cu ambele mâini, iar acum acest loc are în medie aproximativ patru mâini care mă mângâie pe fiecare.


Acum, că trăiesc stilul de viață liber, încerc să mă ocup. De obicei mă trezesc în jurul orei 2 dimineața pentru a bate bătrânul șoarece Yoda și pentru a trage orice curele rătăcite în hol. Dacă este disponibilă o față, îmi place să mă urc pe ea. Până la 7:30, cineva ar trebui să mă hrănească, dar personalul meu de conducere poate deveni puțin neglijent cu programarea mea dacă nu le bag o labă pe una dintre fețele lor sau nu atacă niște degete.

Dacă nu sunt strâns ca un danez și adorm pe un pat, îmi place să mă întind pe două ture, cu picioarele scoase ca un ciudat. Și mie îmi place să vorbesc. Uneori, personalul meu de conducere îmi explică faptul că sunt nerezonabil în legătură cu ceva de genul că trebuie să-i privesc pipând sau să nu am suficientă sânge pe mâncarea mea și chiar trebuie să ne așezăm și să avem un pow-wow. De obicei, acest lucru înseamnă că miaun suficient de tare pentru ca vecinii să audă până când obțin ceea ce vreau sau când cineva îmi freacă urechile și intru într-o „comă de dragoste”.


Înțelegem că ți-ai întâlnit noii angajați la SPCA din județul Monmouth după ce prietenul lor Marci Robin a postat o poză cu tine. Wow mult ne puteți spune despre viața dvs. trecută? Cât timp ați petrecut la adăpost? Vreți persoane cărora doriți să le dați un strigăt special?Ei bine, la fel ca omonimul meu, am o istorie grandioasă cu linii genealogice celebre, minciuni și trădări. Cu o viață în urmă eram o pisică de spectacol, dar am avut întotdeauna probleme cu împărtășirea reflectoarelor cu prietenii mei cu patru picioare, iar asta mi-a făcut o potrivire dificilă atât pentru scenă, cât și pentru acasă. Am venit la adăpost cu o grămadă de colegi de casă de la un fost crescător și am locuit cu o familie în care îi iubeam pe proprietarii de case, dar nu puteam juca a doua banană față de celelalte animale de companie ale lor.


Dar oamenii de la SPCA din județul Monmouth sunt făcătoare de minuni. M-au pus din nou în picioare, au rezolvat problemele mele și m-au ajutat să devin bug-ul de dragoste care sunt astăzi. Mi-ar plăcea cu adevărat să îi arunc câteva sărutări Nursei_jeni și fiicei ei - voi doi ați fost pietrele mele și nu aș fi acolo unde sunt astăzi, dacă nu ar fi fost voi.

Personalul dvs. Emily ne spune că faceți un program de adoptare datorită unor probleme dentare care trebuie urmărite (și noi îi urăm pe stomatologi, astfel încât dinții noștri se simt în simpatie). Cum a fost acest proces pentru tine?


Nimănui nu îi place dentistul, dar oamenii buni de la SPCA au făcut tot posibilul să aibă grijă de infecția mea. Chiar acum trebuie să forțez câteva medicamente lichide de două ori pe zi (un proces de curbare a cozii, vă asigur), dar presupunând că totul merge bine cu verificarea mea din februarie, chompere-urile mele ar trebui să fie la fel de bune ca noi.


Știți până acum că pisicile sunt mari pe Internet (și o treabă bună la recrutarea de oameni pentru a vă gestiona noua viralitate!). Cum te simți în legătură cu noua ta faimă?

Ei bine, nu am uitat oamenii mici, dacă asta vrei să spui.


Mă bucur că am încântat atât de mulți oameni, chiar dacă faima vine din a sta pe spatele giganților Sith Lord. Sunt un fan al atenției (unii chiar m-au numit regină a dramei), așa că atâta timp cât asta înseamnă că oamenii îmi spun că sunt un băiat frumos și îmi zgârie capul în timp ce ronțesc, sunt fericit că am 15 minute.

Probabil că ai câțiva prieteni înapoi la adăpost pe care ți-ar plăcea să-i vezi izvorât din închisoare. Mai este cineva care caută o casă pentru totdeauna pe care credeți că ar putea să o acorde o atenție suplimentară?

Strigă-i lui Batman și Bumblebee, acele mănunchiuri de dragoste, și prietenul meu Billy the Kitty are o mustață destul de dure. Multa dragoste. Aproape toți au fost adoptați de personalul meu de conducere în acea zi. Unii dintre prietenii mei de la adăpost, cum ar fi Boots, au avut o viață destul de grea și chiar au nevoie de o persoană specială care să-i ajute să aterizeze pe picioare. (Ceva pentru care suntem cunoscuți pisicile.) Dar toți cei de la Monmouth ar putea folosi o familie iubitoare sau cel puțin o vizită. În timp ce toți cititorii stați la locul de muncă, visați să adoptați animale de companie pe Instagram, cel puțin ar trebui să vă opriți pentru câteva fotografii cu prietenii cu cheesecake.

Monmouth mi-a făcut un lucru foarte solid și chiar și acum, când sunt adoptat, încă fac check-in cu mine și mă ajută, așa că orice ar ajuta acei superstaruri să fie un pas în direcția corectă. Am auzit că au unele probleme financiare, așa că, dacă doriți să vă simțiți ca o pisică de onoare, ar trebui să strecurați câțiva dolari în borcanul lor de donație. Promit că am văzut o pisică care arăta exact ca Morgan Freeman acolo jos și, dacă banii încep să curgă, îți promit să numesc nume.

Puteți să-l urmăriți pe Kylo Ren pe contul său de Instagram, iar personalul său Emily McCombs poate fi văzut pe Twitter. Ambii ar dori să vă reamintească să adoptați, nu faceți cumpărături! S-ar putea să nu găsiți o celebritate pe internet în adăpostul dvs. local, dar sunt mari șanse să existe o pisicuță care să caute o casă pentru totdeauna care vrea să meargă acasă cu dvs.

Toate fotografiile sunt oferite de Kylo Ren.

Citiți mai multe interviuri:

  • Faceți cunoștință cu Lobstah, Pisica care vă va arăta afecțiunile
  • Faceți cunoștință cu Dobby Cat, cel mai drăguț elf din lume
  • Discutăm cu un proprietar al First Cat Cafe din Seattle

Despre autor:s.e. Smith este un scriitor, editor și agitator deținut de pisici, care trăiește în nordul Californiei alături de felinele Loki și Leila. Deși nu mediată luptele cu pisici, s.e. scrie despre o varietate de subiecte de pe internet, pe lângă faptul că se bucură de lectură ca un diavol și de copt ca un înger. Urmăriți smith pe Instagram, Facebook și Twitter.