Am ajutat la salvarea a 85 de pisici de la un coleg salvator care s-a dovedit a fi un hoarder de pisici

Am citit despre știri despre animale în știri și le-am văzut la televizor, dar nu m-am gândit niciodată că voi intra în contact cu unul sau, mai rău, o voi cunoaște. Dar am făcut-o.


Oamenii care au cunoscut această persoană au bănuit că are mai mult de câteva pisici și probabil câteva prea multe. Dar nimeni nu s-ar fi putut apropia de a-și imagina situația. Când am aflat, făceam parte din grupul de persoane care a ajutat la salvarea tuturor pisicilor pe care ea le-a „salvat” inițial.


Am cunoscut-o pe această femeie online prin Facebook și salvarea animalelor. Mulți oameni au făcut-o. Se presupune că lucra cu salvarea locală din Tampa pentru a primi pisici, multe dintre ele bolnave, pentru a le face din nou sănătoase și adoptate. Cunosc numeroși oameni care i-au trimis pisici din adăposturi de ucidere, cu așteptarea unei vieți mai bune pentru animale și cu promisiunea unui viitor mai luminos.

La un moment dat din trecut, cred, asta se întâmpla. Cred că a avut-o sub control de ceva vreme și poate că la un moment dat a devenit prea copleșitoare. Dar s-ar putea să-i ofer prea mult beneficiu de îndoială. Cine poate spune?
Această femeie a plecat în vacanță în urmă cu câteva săptămâni și a suferit un accident vascular cerebral major în timp ce era în afara statului. A fost internată în spital, iar starea ei era gravă. Medicii nu erau siguri dacă avea să reușească, darămite să mai vină vreodată acasă.


Și așa s-a descoperit că avea mult prea multe pisici. Primele estimări au fost în jur de 40. Este vorba de 40 de pisici odată salvate în casa ei în diferite stări de sănătate.

Când s-a aflat, salvatorii din numeroase locuri s-au grăbit să găsească imagini cu pisicile care i-au fost trimise. Fiecare spera să recupereze acele pisici. Mulți alți salvatori și-au deschis ușile și inimile și au primit câțiva ici și colo. Adăposturile locale au luat pisicile bolnave.


Am postat un album pe pagina mea de Facebook cu toate pisicile pe care oamenii de salvare din Florida de Sud i-au trimis-o. Am postat poze și cât de multe detalii am avut despre fiecare și le-am împărtășit celor care mergeau în casă și scoteau pisicile.

O femeie era în prima linie, în casă în fiecare zi. Ea îl cunoștea pe tezaur, dar a fost total uluită de ceea ce a văzut când a intrat în casă.


În prima zi, a scos 20 de pisici din casă și direct la veterinar. Cei mai bolnavi au fost scoși mai întâi. Au fost pisici bolnave și pisici flămânde și, după cum se dovedește, pisicile FIV + și FeLV + s-au amestecat cu populația generală. O pisică avea un glob ocular care stătea literalmente, iar veterinarul credea că a fost așa de câteva săptămâni.


A doua zi, alte 24 de pisici au fost trase de acasă. Estimările au trecut de la 40 la cel puțin 60 de pisici în casă.

A doua zi, o altă rundă de pisici a fost scoasă, iar a doua zi, un alt lot. Fiecare pisică a fost dusă direct la veterinar și testată și verificată. Salvările locale au umplut orice spațiu pe care l-au avut cu aceste pisici. Fosters a intensificat și adoptatorii au venit și ei.

În cele din urmă, au fost 85 de pisici trase din casa cu trei dormitoare. Optzeci și cinci de pisici. Nimeni nu avea idee că se întâmplă asta. Te întrebi cum în lume nimeni nu știa. Acest lucru îmi arată că orice este posibil. Nu aveți nicio idee despre ce se întâmplă în spatele ușilor închise din casa oricui.

Am lucrat cu salvatorul menționat mai sus pentru a identifica nouă pisici pe care le căutam. Comparând fotografiile noastre cu pisicile odată ce au ajuns la medicul veterinar, am reușit să găsim șapte pisici salvate inițial din adăposturile din sudul Floridei din județele Broward și Dade. Șapte dintre pisicile noastre din sudul Floridei erau în siguranță și acum era timpul să le aducem aici, ca să le putem găsirealcase pentru totdeauna.

Frumos, Aurora, Adele, Amelia, Panther, Casper și Misty au fost ținute în două locuri diferite - ÔÇô la casa femeii și la TAPS salvarea animalelor - ÔÇô în timp ce eu am pregătit transportul pentru a-i readuce aici.

Cei doi pe care nu am putut să-i identificăm erau un tabby portocaliu pe nume Oliver și un tabby pe nume Tiger. Din păcate, mi se spune că erau 24 de pisici portocalii și probabil la fel de mulți tabby maronii ca Tiger. Au încercat să compare marcajele, dar nu le-au putut identifica.

Am făcut o mulțime de coordonări de transport de pisici în ultima vreme, așa că am rugat câțiva prieteni să ajute la conducerea acestor pisici până la Fort Lauderdale. O prietenă din Tampa s-a oferit să conducă prima jumătate a călătoriei, iar o altă femeie minunată din Fort Myers s-a oferit să facă a doua jumătate. Acum nu mai aveam nevoie decât să găsim șapte purtători de pisici!

Neavând bani pentru a cumpăra șapte transportatori noi, am dat un apel de ajutor pe pagina mea de Facebook, cerând persoane din Tampa care ar putea dona un transportator pentru a ajuta la salvarea unor pisici acumulatoare. În câteva ore, am avut șapte cu numele pisicilor noastre. Sora mea, care se întâmplă să locuiască în Tampa, a mers cu mașina în dimineața următoare colectând transportatori și lăsându-i la casa primului șofer, astfel încât să fie gata să plece în acea după-amiază.

Sâmbăta trecută, s-a întâmplat transportul nostru de salvare de urgență! Primul șofer, o femeie minunată pe nume Tristin B, a condus pe primul loc și a luat patru dintre pisici, apoi a condus o oră de acolo pentru a-i ridica pe ceilalți trei. Pisicile de la casa acestui tezaur au fost temporar ascunse peste tot pe o rază de 100 de mile de Tampa.

Și apoi au fost pe drum!

Au ajuns la Fort Myers, au trecut la a doua mașină cu un prieten fantastic pe nume Pam C și și-au continuat călătoria.

În jurul orei 22:00 sâmbătă seara, pisicuțele rescatate au ajuns în Fort Lauderdale și s-au așezat într-un apartament gol, un mare prieten de-al meu oferit pentru locuința lor temporară în condiții de siguranță. Acum sunt Good Karma Pet Rescue de pisici din sudul Floridei (partenerul meu minunat în salvarea pisicilor!) Și le vom duce pe toate la veterinar și ne vom asigura că vor găsi cele mai bune case ÔÇô- cele mai bunepentru totdeaunacase.

Una dintre pisici, un siamez de 15 ani pe nume Pretty, are deja un cuplu care așteaptă să o adopte. Alți trei, Adele, Aurora și Amelia, sunt luați de prietenii noștri la adăpostul pentru pisici HART of Maine. Vor fi în plasament până când familia lor veșnică îi va găsi. Încă doi, Panther și Casper, vor găsi, sperăm, case în curând.

Cel mai șocant lucru despre pisicile pe care le-am primit este că Misty, o tortie drăguță, dar foarte slabă, este de fapt însărcinată. Această femeie tezaur ar fi trebuit să o sterilizeze și chiar a spus că a făcut asta cu „propriul său nichel”, dar în mod clar a mințit. Unii s-ar putea să nu fie de acord cu noi, dar o vom face să fie sterilizată cât mai curând posibil. Acum sunt prea multe pisici fără adăpost în adăposturile noastre; nu mai avem nevoie. Atunci va avea nevoie și de o casă.

Vizit pisicile la apartament în fiecare zi în pauza de prânz de la serviciu. Este chiar vizavi de biroul meu! Sunt pisici minunate și surprinzător de sănătoase. Mănâncă ca porcii și iubesc ca niște iubitori.

Sunt îndrăgostit în special de Panther. Este o pisică uimitoare! Atât de prietenos și atât de mare și atât de solicitant de atenție. Iată ce face în fiecare zi de la tejgheaua de la baie:

Sunt atât de tristă că aceste pisici au trebuit să treacă prin acea situație, dar sunt atât de fericită că am reușit să le readucem aici pentru a le face lucrurile corecte. Ei sunt ploiți cu dragoste chiar acum și sperăm că vor găsi cele mai bune case și vor fi duși pentru totdeauna!

Lecție de învățat aici: Dacă sunteți un salvator sau un adăpost, fiți foarte atenți la cine adoptați. Chiar nu cunoști pe cineva până nu-i vezi casa. Și dacă salvați pisici, aveți grijă să nu vă treceți peste cap. Ceea ce începe ca intenții bune poate, din păcate, să devină urât dacă nu este ținut sub control și făcut inteligent.

Să continuăm să salvăm și să salvăm pisici și să ne asigurăm că o facem corect. Pisicile din adăposturi depind de noi. Să nu-i dezamăgim.

Citiți mai multe povești conexe:

  • Deci vrei să transporti o pisică? Iată Cum în patru pași simpli
  • Hei Southern Kill Shelters: Înotați la pisoi? Vă rugăm să le trimiteți în nord!
  • Ești un hoarder de pisici? Răspundeți la aceste 9 întrebări și aflați
  • Lucienne Touboul, fondată Arizona Cat Hoarder, este din nou la ea